Tirso Gracia es galardonado con el I Premio Carlos III a la Excelencia Jurídica


Tirso Gràcia, soci fundador de Galibier Legal, Boutique especialitzada en Dret Laboral, ha estat galardonat amb el Premi Carlos III a l’Excel·lència Jurídica. Este, que en 2021 celebra la seva primera edició, es lliurarà el proper 29 d’octubre a l’emblemàtic Hotel Westin Palace de Madrid, durant una cena de gala.

Aquest reconeixement respon al treball que realitza des de la Societat Europea de Foment Social i Cultural per donar visibilitat i ressaltar la bandeja professional d’experts en Dret i advocats que destaquen per la seva activitat laboral. Aquests, com Tirso Gracia, dissenyen l’estructura legal de complexes operacions i exerciten com a garanties de les decisions empresarials i de directius. Amb aquesta iniciativa la Societat impulsa el desenvolupament de la millora de les habilitats i competències de la pràctica legal i motiva a seguir progressant.

En aquest sentit, Tirso Gràcia va iniciar el seu exercici professional com abogat l’any 1986. Traslladar la seva activitat a l’empresa privada, com a responsable de Recursos Humans i Relacions Laborals, s’incorporà, com a director del departament laboral de la Firma Ventura Garcés & López -Ibor, durant 15 anys. Després, va fundar el despatx Galibier Legal, Boutique especialitzada en Dret Laboral. Durant la pandèmia, Galibier Legal va contribuir assessorant gratuïtament a les empreses socials del Patronal CECOT, i altres associacions empresarials, com a acte de solidaritat amb la difícil situació econòmica i jurídica pel que estaven passant

Per una altra part, dirigeix ​​des de fa més de 20 anys la negociació col·lectiva sectorial dels Convenis Col·lectius Laborals de Marroquinería de Madrid zona centre i de Catalunya, així com també participa en els Plans d’Ajudes als sectors de la moda, Calzado, Piel i Marroquinería. Es president del Gremio de Marroquinería de Cataluña. A més, també assessora en matèria laboral a una gran quantitat d’empreses, dirigint operacions de reestructuració personal, acompanyant-les en la negociació amb els comitès d’empresa i sindicats.

És reconegut i recomanat per prestigiosos Directoris Internacionals com a Cambres o Best Lawyers i forma part de les restitucions internacionals de despatxos d’advocats International Advisory Experts (IAE Group), Advisory Excellence i Global Law Experts.

En aquest sentit, Tirso Gracia comenta “Muy agradecido a todas las personas que forman parte de la organización por conceder este galardón, en concreto al presidente ya los Socios de Honor. Recibir aquest premi representa un hito més en aquesta trayectoria de més de 35 anys. Muy satisfecho de poder seguir contribuyendo con el desarrollo del Derecho y su aplicación ”.

La Societat Europea de Foment Social i Cultural es una organización que crea puentes entre particulares, administraciones y otras instituciones, e implica a toda la cadena de valor de la investigación, la innovación y la creación, integrando a todos los actores de diferentes niveles – Unió Europea, nacional i regional. A més, desenvolupa accions dirigides a visibilitzar el treball de professionals i empreses que tenen un denominador comú: promoure el progrés social, cultural i econòmic de la societat.

En cant a l’equip humà que es troba al front de l’organització destaca Luis María Anson, president d’Honor i periodista, escritor i membre de la Real Academia Española. Los Socios de Honor son el Dr. David Abejón González, cap d’Unitat del Dolor de l’Hospital Universitari Quiró salut Madrid, el Dr. Joseba Barroeta Urquiza, director Gerente del Hospital Universitario Gregorio Marañón, Antonio Montiel, Pintor Retratista y Jesús Cimarro, president de l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya i director i productor Teatral.

Artículo anterior

¿Qué ofrece Taxi Málaga Airport Charly transfer 24 hours?, los servicios de taxi en Málaga

Artículo siguiente

EL KIOSKO inicia su plan de expansión tras la integración con DIHME y abre un nuevo local en Madrid

Entradas relacionadas