SUTTEAM Facility Services, líder en la prestación de servicios generales, desembarca en España y Portugal


Amb la integració de les primeres més prestigioses del sector, Serveis de les instal·lacions de SUTTEAM desenvoluparà un posicionament global en més de 30 països, recientment aterrarà a Espanya i Portugal nombrant Director Comercial a Óscar Prous de las Heras i que a més complementarà amb les noves adquisicions de companyies de serveis generals dins del seu pla estratègic.

La multinacional SUTTEAM Facility Services, líder en la prestació de serveis generals a empreses i administracions públiques, centra la seva activitat en els serveis de Limpieza i Desinfecció, Manteniment Integral, Medi Ambient, Serveis Auxiliars, Suministros i Solucions de RRHH, encarregant-se de totes les àrees lligades de la activitat principal de sus clientes que cumplen funciones básicas para el funcionamiento diario y permiten marcar la diferencia, con eficacia y cuidando cada detalle, optimizando los recursos y mejorando la productividad.

La missió, visió i els valors de SUTTEAM son la base del seu treball diari, el que permet arribar a un referent de qualitat realitzant una gestió eficient i professional dels serveis, al temps que impulsarà, a través del seu projecte social, la inclusió de col·lectius vulnerables. Tot ello, mantenint la transparència i el compliment legal en la gestió de les seves activitats i serveis.

La seva proposta per un model d’empresa inclusiva oferirà a Espanya i Portugal oportunitats laborals a col·lectius en risc d’exclusió proponient una visió positiva de les "capacitats diferents" d’aquestes persones, tractant de desterrar tòpics i perjudicis encara arraigats en empreses i en bona part de la societat. SUTTEAM té un compromís ferm amb la integració laboral de col·lectius vulnerables i, molt especialment, en la inserció de persones amb "capacitats diferents" que tant aporten als seus empleats com a la pròpia companyia.

Per a més informació www.sutteam.com

Artículo anterior

El sector de las telecomunicaciones se reúne en Telcom2020: "Juntos promovemos la Transformación Digital"

Artículo siguiente

Camperización de furgonetas en 2021

Entradas relacionadas