Shukran Group dona 250 kilos de hummus a Mensajeros de la Paz


Shukran Group ha donat a Mensajeros de la Paz, l'organització que dirigeix ​​el pare Ángel, 250 quilos d'hummus que iran destinats al banc d'aliments de la fundació.

La companyia ha establert un compromís ferm amb Mensajeros de la Paz a través del qual, diverses vegades a l’any, dona aliments a l’organització i també col·labora amb altres iniciatives com el cocido solidari per San Isidro que ofereix per a 200 persones i la contractació de personal a través dels seus programes de reinserció social.

Patricia Gallego, CEO de Shukran Group, explica que el deseo de la compañía segueix col·laborant estrechament amb l’organització del pare Ángel. “En Shukran estem molt comprometits amb Mensajeros de la Paz, creiem que hacen una labor encomiable i ens agrada contribuir per a que siguen ajudant a qui més ho necessita”.

Los hummus se han convertido en uno de los productos con más alta demanda por parte de los consumidores por todas las propiedades beneficiosas que aportan a l'organismo. Se tracta d'un alimento cien por cien natural, rico en minerales esenciales com el potasio, el fósforo, el magnesio, el calcio, el hierro y el zinc. Però, a més el hummus és un producte ric en proteïnes el que ajuda a mantenir els nivells d’azúcar en la sang gràcies a la seva baixa valor glucèmic. Otro dato a tener en cuenta es que el elevado contenido de ácido graso Omega 3 ayuda a prevenir enfermedades cardiovasculares.

Actualment els hummus de Shukran es troben al mercat sota la marca Taste Shukran i es comercialitzen en més de 500 punts de venda de tota Espanya entre els que destaquen Carrefour, els supermercats associats d’Euromadi, Makro i La Sirena. La gamma està composta d’una amplia varietat de sabors; tradicional, trufa, pimiento, mango, edamame, ajo negro, aguacate, mango y mutabal.

Sobre Taste Shukran
Taste Shukran, és la línia de venda al detall de Shukran Group. La companyia que neix el 2010 amb l’obertura de diversos restaurants a Madrid, avui en dia s’ha convertit en l’empresa de referència en el sector de l’alimentació, especialitzada en cuina mediterrània amb influència libanesa. Els productes i recetes que compleixen l’oferta de Taste Shukran son elaborats d’un obrador propi de 1000 metres quadrats, en el que es combina l’última tecnologia amb el treball artesà. Actualment, els seus productes es distribueixen en més de 500 punts de venda. https://tasteshukran.com/

Artículo anterior

Luis Cuevas se une a Emiral como asesor de Sage X3

Artículo siguiente

¿Dónde puedes aprender artes marciales en Vallcarca?

Entradas relacionadas