Self Esteem Brands avala la gestión, la evolución y los planes de expansión de Anytime Fitness en España


Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, creu i seguirà creient tant dins com fora del mercat espanyol. Així ho han manifestat Raj Kumar, vicepresident d’Operacions de Self Esteem Brands, degut a la firma, i Tony Mitchell, director d’Expansió de la multinacional en la seva última visita a Espanya.

Durant la seva estància al nostre país, en el que tots dos directius es reuneixen amb franquícies de Anytime Fitness al mercat nacional i amb l’equip corporatiu, els dos dejaron clar que “Espanya és un mercat prioritari per al grup”.

Dos marcas nuevas para España
A més de créixer amb Anytime Fitness, Raj Kumar va explicar que Self Esteem Brands planeja traure al mercat espanyol altres dos marcs de la seva cartera. Es tracta de The Bar Method y de Basecamp. Aunque aún no hay fechas concretas para el desembarco de esas dos nuevas enseñas, el directivo señaló que será “más pronto que tarde” i que el grup ja està “preparant el terreny” per fer-ho, posat que són dos cadenes completant la seva estratègia d’expansió en nuestro país.

Un país on Anytime Fitness sumarà al seu vermell en els pròxims sis mesos cinc nous clubs a Santander, Mallorca i a la província de Barcelona -de la mà de nous franquiciats i de franquiciats que ja operen clubs de la firma-. Aquest pla d’expansió va rebre l’espaldarazo d’ambdós directius qui destacaven que la franquícia té potencial per assolir la xifra dels 250 clubs operatius a Espanya.

Entrada en Portugal i Andorra
Self Esteem Brands pretén també reforçar la presència de Anytime Fitness en tots els països europeus en els que ja opera, amb especial incidència al Regne i a Alemanya, i entrar a Andorra i a Portugal on, segons Tony Mitchell, la multinacional “té interesses ”.

“Andorra y Portugal son dos mercados que ya hemos estudiado y que seguimos estudiando”, matiza.

Expansió internacional
Fuera de Europa, Self Esteem Brands també planeja hacerse més fort amb Anytime Fitness en països com a Xina, on ja hi ha alguns clubs amb un soci local, i l’Índia, on la firma podria sumar -segons els càlculs de Mitchell- fins a 1500 clubs operatius, al igual que al Japó, on actualment té funcionant 1000 centres.

Respecte a nous mercats en els que entren, el directiu assegura que Self Esteem Brands mira amb bons ulls les oportunitats que es presenten al Medi Orient, i més concretament a Arabia Saudí. La razón es, a su juicio, la pequeña penetración que el sector del fitness té en aquest mercat. “Ja estem tenint converses per implantar-nos allà on pensem que no només hi ha oportunitats per Anytime Fitness sinó també per The Bar Method i Basecamp”, matisa.

200 clubs en un any
Les opcions de creixement de Marques d’autoestima no s’acaben aquí. Segun Raj Kumar, el grup, que a mitjans d’aquest any va adquirir la marca de coaching virtual de salut, nutrició i benestar Stronger U, sigue mirando “nuevas oportunidades tanto dentro como fuera de Estados Unidos en los sectores del fitness y del bienestar, que pudieran cumplimentar nuestra cartera global ”.

Marques amb les que la multinacional pretén seguir portant salut i qualitat de vida a tots els rincons del planeta. En lo que va de año, “un año de auténtico reto”, segons puntualitza Kumar, Self Esteem Brands ha seguit sumant unitats al seu red. “Estoy absolutamente orgulloso de poder decir que Anytime Fitness ha obert més de 200 clubs en tot el món aquest any i en el context de la pandèmia”.

Un creixement al que -recuerda- “España ha contribuido” al igual que tots els països on els clubs han estat tancats bona part de l’any. “Eso demuestra – a su juicio- el compromiso de nuestra franquicia y de nuestros franquiciados y de cómo el fitness está convirtiéndose cada vez más en un estilo de vida para mucha gente en todo el mundo. Tenim casi 5.000 clubs en 33 països dels set continents i més de quatre milions d’usuaris en tot el món, amb unes ventes en tot el sistema que rozen els 2.000 milions de dòlars ”, puntualitza.

2022: any per créixer
De cara a 2022 Kumar se mostra “optimista” i sosté que l’any que ve serà un any de creixement per al grup. “La gran majoria de les franquícies giren en torn al menjar, i en la gran majoria hi ha que gestionar salaris relativament alts i començar cada dia gairebé des de zero. Nosotros estamos en el polo opuesto. Tenim salaris relativament baixos, no tenim inventari que fer dia després del dia, no hi hagi fluix d’efectiu i tenim ingressos estables, així que tenim un model molt atractiu per als franquiciats, tant per la facilitat operativa com per la rendibilitat ”, explica.

Una ventaja que se una a la que supone para el grupo el haber apostado desde mucho antes de la pandemia por las tecnologías para dar a los usuarios de sus marcas las mayores facilidades a la hora de entrenar cuándo y dónde quisieran.

Ser pioners en innovació
“Des d’un punt de vista de la innovació hem estat millors que els nostres competidors. La Covid19 ha estat un punt d’inflexió en la nostra indústria i ha canviat les necessitats dels usuaris fins al punt de hacernos accelerant en el que es refiri a la innovació. Somos Anytime Fitness y vamos al encuentro de nuestros clientes allí donde estén, estén donde estén y cuándo estén. Quan sigui i on sigui. El nostre present i futur està marcat pel Coaching Model: oferir els nostres socis amb un servei més personalitzat i cercant cada dia ”concloent.

Elegida millor franquicia de fitness en el món
Anytime Fitness, amb un model de negoci basat en la conveniència i l’obertura de les seves instal·lacions 24 x 365, ha estat elegit fa només uns mesos la millor franquícia de fitness del món i s’inclou en el Top 10 de les franquícies de més ràpid creixement del planeta per la revista Entrepreneur.

Gràcies a aquesta posició, la companyia pot presumir d’haver estat entre les millors franquícies del món fins a set vegades en els darrers anys. Un temps en el que sempre ha figurat de forma consecutiva i sense cap interrupció en la classificació de les millors franquícies globals d’aquesta publicació.

Artículo anterior

¿Dónde encontrar experiencia, calidad y buenos precios en una clínica dental en Getafe?, por Artydents

Artículo siguiente

El Dr. Zito pasa consulta en Madrid el 2 de octubre

Entradas relacionadas