pfsGROUP adquiere Waavi para mejorar sus capacidades de innovación y de creación de negocios digitales


pfsGROUP, companyia espanyola líder de la transformació eficient, ha anunciat l’adquisició de Waavi, empresa especialitzada en innovació disruptiva, i en la generació de nous models de negoci digital que ajuda a innovadors i visionaris a convertir-se en una idea en un activo digital amb impacte.

Les capacitats i experiència de Waavi en la creació de noves línies de negoci disruptives, fusionant estratègia, desenvolupament de producte i màrqueting digital complementaran els serveis de transformació eficaç de processos de negoci que ofereix pfsGROUP, dotant-se a més de major expertesa i velocitat per crear productes digitals propis.

Frut d’aquesta operació, Waavi i el seu equip s’incorporaran a pfsGROUP com una unitat independent dins de pfsTECH, mantenint la seva identitat i estructura organitzativa actual. L’objectiu d’aquesta adquisició és arribar a grans empreses que necessiten innovar i crear / validar nous models de negoci de forma àgil i amb resultats. D'aquesta forma, pfsGROUP refutjarà la seva proposta per la innovació com un dels valors del grup i pot contenir amb noves capacitats que permetin oferir aquest tipus de serveis als seus clients actuals, així com innovar de forma àgil i efectiva construint nous productes digitals i eines propies que acceleren la transformació eficient.

En palabras de Agustín Rodríguez, conseller delegat de pfsGROUP, “Waavi y pfsTECH suman una amplia gama de conocimientos y competencias que ayudarán a los clientes a crear experiencias digitales innovadoras y conectadas con el usuario final, combinando estrategia, tecnología y marketing digital para conseguir productos digitales únicos que generan impacto”.

Por su parte, Francisco García, director general de pfsTECH, destaca de Waavi, ”el seu model de sistematització de la innovació per dissenyar, construir i validar nous negocis digitals que canvien les coses, aportant un valor diferencial a grans corporacions i ajudant-les a validar, de forma extremadament àgil, problemes, solucions i mercats. Aquesta operació ens va a permetre impulsar models de negoci disruptius ”.

“Estem molt entusiasmats amb aquesta nova etapa. Nos llena de ilusión poder trabajar con el equipo de pfsGROUP que tanta madurez y amplitud de miras nos aporta ”, afirma William Wallace, conseller delegat de Waavi. “Junts podrem concebre i portar al mercat un model d’innovació basat en la gestió de la incertidumbre i l’experimentació iterativa amb l’usuari final per aconseguir models de negoci rendibles, productius i sostenibles”.

Artículo anterior

Daniel Conesa, nuevo director de Spring Professional en Levante, Andalucía y Extremadura

Artículo siguiente

Navisyo: un nuevo ecosistema financiero global que conecta a los propietarios de embarcaciones con los nuevos viajeros

Entradas relacionadas