MOORE ACPM irrumpe como firma auditora de referencia en el mercado español


Las sociedades de auditoría y legal de Morison ACPM y MOORE, acaban de vendre la seva fusió per unir forces a Espanya, i reforçar la seva presència internacional.

Culmina així una important operació que obre un futur comú prometedor per ambdues empreses, per als seus professionals i els seus clients.

“Nacem amb la clara intenció de construir el futur de la professió, des de les seves bases, primant la honestitat, la proximitat i el tracte humà en la prestació dels nostres serveis. Debem establir el nostre objectiu en l’experiència dels professionals que integren la firma i la qualitat dels serveis prestats als clients ”, recalca Isabel Bermúdez Elorrieta, societat d’Auditoria.

Aquesta unió posiciona favorablement a MOORE ACPM en el sector de l’auditoria i serveis professionals a empreses, col·locant-se entre les 20 principals firmes d’auditoria en el rànquing d’Expansió, “si bé tenim que seguirem treballant per complir el nostre objectiu d’estar entre els 10 primers en el medio plazo ”, explica Javier Fernández Ripoll, soci de Fiscal.

Des de la direcció de MOORE ACPM asseguren que el sector dels serveis professionals és cada vegada més exigent i compleix en matèria de compliment normatiu, i la unió de totes dues firmes permet aconseguir un volum d’activitat suficient amb el que materialitzi les inversions que resultin necessàries en formació de talent i en noves tecnologies.

En aquest sentit, el seu principal objectiu ara mateix és reforçar, amb professionals i mitjans, totes i cada una de les àrees professionals que des de fa més de 30 anys han sigut vells prestant de forma independent. Francisco Martínez Casado, soci de Concursal, té clar que “la unió fa la força i, què és possible, que la unió de les nostres forces ens permet afrontar inversions i projectes que, per a moltes empreses petites i mitjanes, resulten inasumibles”.

MOORE ACPM està format per 10 socis i 92 professionals especialitzats en les seves diferents àrees d’activitat: auditoria, assessoria fiscal i legal, outsourcing contable y laboral, consultoría y concursal. A la seva vegada, es integra en el vermell nacional MOORE ESPAÑA, que compte amb 38 socis i més de 300 professionals distribuïts en les 14 oficines que estan repartides per tot el territori nacional.

De igual manera, MOORE ESPAÑA forma part de la red internacional MOORE GLOBAL amb més de 25.000 professionals que presten els seus serveis en més de 230 empreses ubicades en 110 països.

Artículo anterior

Marina Center, gran variedad de barcos de ocasión en Murcia

Artículo siguiente

RCP y los cursos de primeros auxilios de Esforem

Entradas relacionadas