La fibra óptica y el wifi: elementos indispensables para el teletrabajo, por Grupo Emopa


El teletrabajo era una modalitat que apenas practicava una minoria dels treballadors. Amb la llegada de la crisi del Covid-19 està minoria s’ha vist augmentant obligant-nos a canviar ciències dinàmiques i hàbits.

Aquesta immersió en el teletrabajo trae consigo moltes dudas e incógnitas. La ausència de regulació específica actual, a pesar de les tentatives d’un Anteprojecte de Llei sobre el Teletrabajo, junt amb la falta d’experiència i preparació de l’entorn, fa que molts treballadors i empresaris vayin a cegues a l’hora d’enfrontar-se a aquesta nova realitat .

Aspectes més bàsics, com la disposició d’un lloc de treball tranquil·lament o una llum adequada i, altres més complexos, com la possibilitat de conciliar aquesta modalitat amb la vida familiar, son vitals a l’hora d’afrontar el teletrabajo. Sin embargo, una de las necesidades más imprescindibles y, quizás más obvias, es la de contar con una conexión a internet por fibra óptica y una red WiFi o cableada, capaç de suportar la mateixa càrrega de treball que a l’oficina. Aunque parezca muy evidente, es la principal herramienta para que el teletrabajo funcione y se haga efectivo, sin embargo, este aspecto no siempre se supervisa.

Per evitar problemes amb la connexió WiFi a la llar, realitzar instal·lacions noves o colocar la fibra òptica si presenten falles de canalització obstruïda o rotativa, el millor que es pot fer és llamar a un professional de les telecomunicacions que supervisa la instal·lació actual i efectua tots els canvis i millors per assegurar que la connexió és òptima i, per tant, que el treball no es comprengui.

Siete de cada diez teletrabajadores contratan serveis de fibra òptica i redes
La fibra òptica ja ha desbancat a l’ADSL de forma definitiva. Millor qualitat de connexió i una ràpida força major major que aquesta solució es prefereix a Espanya, liderant així el desplaçament de fibra òptica a Europa. A més, els preus han disminuït fins a igualar-se als antics ADSL. Ja no hi ha excusa, és el moment de la fibra.

Aunque para muchas personas es muy tentador de abrir una pestaña en Youtube y ponerse manos a la obra con un tutorial, lo más recomendable a la hora de buscar dónde realizar la instalación, reparación o mejora es contratar los servicios de profesionales con una dilatada experiencia en el sector.

És important ressaltar que la falta de coneixements, d’eines específiques i de la tècnica adequada, pot provocar que la instal·lació no es realitzi de forma correcta, produint cortes constants en la connexió, cosa que els usuaris no puguin permetre viure una sèrie de Netflix, quant menys si es pretén teletrabajar i ser operatius en el treball, les comunicacions han de ser ràpides, eficaces i fiables. Una red poc funcional que presenta lentitud o corts, es tradueix de forma directa en pèrdua d’hores de treball i per tant de diners per a l’empresa. Per un altre costat, el desconociment també pot influir en una elecció de materials de baixa qualitat. Si no s’utilitzen els millors productes i recursos, l’ahorro de la instal·lació de poc servirà, aviat haurà de llançar a una empresa professional per a un arregle, i l’ajust i la constitució serà molt major. En definitiva, els experts recomanen no deixar la connexió WiFi o red del llar en mans de persones poc qualificades; per molt barat que el servei d’aquesta empresa o professional no l’acredita, si el que pretén l’usuari és teletrabajar amb garanties.

Contratar un bon servei de manteniment per a la fibra òptica augmenta l’eficàcia del teletrabajo
Una vegada que la instal·lació o adaptació s’ha realitzat, és necessari pensar en el futur. Un bon servei de manteniment eliminarà les complicacions i ajudarà a teletrabajar de forma còmoda i efectiva. Si es compte amb un bon producte, però no es realitza de forma periòdica en la seva revisió, millors i actualitzacions, és possible que es pierdi el potencial d’aquest equip. Per consigüent, és molt important contar també amb un equip professional i experimentat que, a més d’una instal·lació i assessorament adequat, dispensarà a l’usuari els mitjans i l’atenció en qualsevol moment per optimitzar l’equip. L’experiència i el coneixement dels materials amb els que ha treballat assegurant al client que la seva manipulació sigui precisa i òptima.

Existeixen a Madrid grans professionals del sector d’empreses de telecomunicacions, com a Grup EMOPA, instal·ladors de fibra òptica, que ofereixen múltiples alternatives per aconseguir una millora sustancial, que assegurarà una connexió robusta i la possibilitat de teletrabajar en tot moment. A més, també garantim un manteniment eficaç i ràpid, de manera que, si augmenta qualsevol eventualitat amb la connexió, un tècnic especialista es personalitzarà en la vivenda i solucionarà el problema de forma efectiva.

"Resulta fundamental tenir una connexió WiFi o cablejada adequada per a la llar, que proveeix d'un bon servei i permet als seus usuaris ser eficaços en el treball. La fibra òptica i WiFi és la millor proposta en matèria de teletrabajo. Equip professional i el millor manteniment de l’usuari s’acertarà amb aquesta combinació guanyadora. En Grup EMOPA ens encargem d’estudiar cada cas de forma específica per millorar la senyal WiFi als hogars. Es pot contactar amb nosaltres trucant al 91 685 38 30 o enviant un correu a [protegit per correu electrònic] "conclou des del Grup Emopa.

Artículo anterior

Desa Aplicaciones, el nuevo servicio de control de plagas en Valencia

Artículo siguiente

Todas las claves para dar visibilidad a un negocio y aumentar su facturación, a un solo clic

Entradas relacionadas