La compañía MicroPlanet estará presente en la séptima edición de Farmaforum


MicroPlanet, empresa amb 20 anys d’experiència en el subministrament de productes, equipament de laboratori i serveis associats a les àrees de control de qualitat i producció industrial, de diagnòstic clínic i d’investigació, participarà els pròxims dies 3 i 4 de novembre a la setmana edició de Farmaforum, el Foro de la Industria Farmacéutica, Biofarmacéutica y Tecnologías de Laboratorio, que tendrá lugar en el recinto ferial de IFEMA a Madrid.

A su vez, y de forma paralela a Farmaforum, MicroPlanet participarà en LabForum, el punt de trobada de proveïdors de materials, instrumentació, equips i mètodes per a l’anàlisi i diagnòstic en el laboratori.

La companyia que estarà ubicada a l’estand B-36, mostrarà les millors solucions, productes, eines i serveis relacionats amb el laboratori, destacant dues grans categories: Biociències (productes per a l’anàlisi microbiològic i associats, en control de qualitat industrial, sanitat animal, i seguretat alimentària) e Identificació (productes i eines per a la identificació i l’etiquetatge de productes, en especial de mostres de laboratori). MicroPlanet disposa de la distribució exclusiva al nostre país de fabricants de prestigi internacional com Liofilchem y Brady, com a part del seu catàleg de productes i serveis.

“Nosotros hace mucha ilusión participar por primera vez en el foro más importante de la industria farmacéutica en nuestro país, para proporcionar a los profesionales presenta las diferentes soluciones y las principales novedades de nuestro catálogo de productos y servicios”, senyala Juan Ramon Ortiz, director de MicroPlanet.

Farmaforum 2021
En les seves primeres sis edicions, Farmaforum ha lograt consolidar-se com l’esdeveniment més important de la indústria farmacèutica a Espanya, ampliant la seva temàtica i compartint sinergies amb la indústria biotecnològica i la indústria cosmètica, mitjançant les àrees especials Fòrum de Salut i Recerca i Fòrum Cosmètic. Farmaforum es compon d’un àrea d’exposició i un ampli programa de conferències i tallers. A l’edició d’aquest any, i després de l’èxit recollit el 2019, es celebrarà també la tercera edició del Labforum, una feria complementària i paral·lela a Farmaforum, enfocada a la nova generació de treballs d’investigació o analítica.

Més sobre MicroPlanet
Empresa especialitzada en la distribució de productes i serveis per a laboratoris de microbiologia i control de qualitat industrial.

Des de l’any 2001 distribuïm productes i serveis per al control microbiològic i seguretat alimentària en general, com a productes per a l’anàlisi d’aigües, superfícies de treball, medi ambient, matèries primeres i productes acabats. Igualment, la seva divisió d’identificació integra productes i serveis per a la trazabilitat de mostres en laboratoris d’investigació o de control de qualitat.

La seva missió és facilitar als seus clients les millors alternatives i els millors productes per millorar la Calitat i la Productivitat en el seu treball. Baix aquest lema, aporta solucions a clients de tota la geografia espanyola, amb l’experiència i coneixements en seguretat alimentària d’un equip de persones focalitzades en el servei i sota la norma de qualitat ISO 9001: 2015.

Artículo anterior

Redkom: "La digitalización es un camino inevitable que las empresas han de seguir de forma segura"

Artículo siguiente

La nueva app para televisión Helen Doron ofrece una amplia variedad de contenido gratuito para todas las edades

Entradas relacionadas