Jorge Ruano, exsocio de PwC, se incorpora a RSM Spain como socio de auditoría


Jorge Ruano es troba a la pràctica de RSM Spain a Madrid amb una safata professional professional en auditoria i assessorament financer en les indústries minoristes, consum i productes industrials de companyies nacionals i multinacionals, empreses cotitzades i middle market.

Jorge, que s’integra a la firma a partir del 9 de desembre, compte amb més de 20 anys d’experiència en auditories financeres i de control intern sota normativa local, NIIF i estàndards del PCAOB, liderant la interlocució davant els Consells d’Administració i la Alta Direcció de les entitats i grups auditats.

La seva carrera professional ha desenvolupat de forma sortida a PwC des dels seus inicis el 1998 a Sevilla. Des del 2001 fins al 2003 es trasllada a l’oficina d’Amsterdam, Holanda, i regresa a Espanya el 2004 ubicant-se definitivament a l’oficina de Madrid de PwC on és nombrat soci d’auditoria el 2012 a l’àrea de Consum i Productes Industrials. A més, va exercir com a responsable de metodologia i formació de PwC Auditores i va ser el seu representant a la Comissió de Formació de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya (ICJCE).

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Còrdova (1998) i va cursar un Programa de Desenvolupament Executiu a ESADE (2009). També és membre de l’ICJCE des de 2007 i auditor inscrit al Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC).

Mario Cepero, responsable nacional de la divisió d’Auditoria a RSM Spain, comenta: “La incorporació de Jorge al nostre equip és un pas més en el desenvolupament del pla estratègic de RSM que portem posant en marxa des del 2019. Amb la seva amplia experiència reforçem el equip de professionals al servei dels nostres clients ”.

Jorge Ruano comenta: “Me siento muy orgulloso de incorporar a RSM y contribuir al crecimiento de esta gran firma en un entorno desafiante como el que vivimos actualmente como sociedad. Els nostres clients i equips estan al centre de la nostra estratègia, generant propostes de valor a través dels nostres serveis, entenent les seves necessitats, amb altres estàndards de qualitat i integritat ”.

Sobre RSM

RSM és una de les principals organitzacions mundials de firmes d'auditoria, fiscal, legal i consultoria, amb presència en més de 120 països. Compte amb 810 oficines i amb més de 43.000 professionals.

Artículo anterior

CertiBox y SAGE se unen para dar soporte a asesorías y despachos profesionales con la Administración Pública

Artículo siguiente

Daniel Conesa, nuevo director de Spring Professional en Levante, Andalucía y Extremadura

Entradas relacionadas