JOBMadrid’20 – IV Congreso Internacional de empleo y orientación profesional


JOBMadrid se celebrarà els pròxims 15, 16 i 17 de desembre en format virtual i amb webinars impartits en directe, amb el fi de dar oportunitats professionals al millor talent junior, orientació laboral i consells per afrontar processos de selecció o dissenyar la safata professional.

Els participants poden ser estudiants de grau, màster, postgrau, Titulats universitaris menors i de CFGS (FP), procediments de tots els fons (Enginyeries industrials, civils, Informàtica, Telecomunicacions, Ciències socials i jurídiques, Ciències de la salut, Ciències aplicades, Biociències, Arquitectura, Educación, Humanitats, Turismo, entre altres). Està obert a totes les universitats (públiques i privades) i escoles de negocis de procediment a nivell nacional i internacional.

Entre les empreses participants destaquen: AMAZON, BANCO MEDIOLANUM, BELBIN, EMBAJADA DE CANADÁ, COGNIZANT, CORNERJOB, CRUZ ROJA, DAMM, ENAGÁS, EUROCONTROL, FI GROUP, FUNDACIÓN INFANTIL RONALD McDONALD, FUNDACIÓN TELEFÓNICA, GI GROUP, IBERTEX, PERSONES, JOINT oCEÀ, SANOFI, SCHINDLER, SECURITAS DIRECT, talent POINT, TechEdge, viatges de treball, felicitat EFICAÇ, Escola de Negocis i Direcció, IDENTIA, LINKEDGROWING, SEACOACH, UNIVERSITAT CAMILO JOSÉ CELA, UNIVERSITAT NEBRIJA, Servei Públic d'OCUPACIÓ ESPANYOL (SEPE) i COMUNITAT DE MADRID.

Durant els tres dies i de forma continua, els equips de Recursos Humans de les empreses participants s’impartiran en conferències directes que abarcaran temes relacionats amb els seus valors, els seus processos de selecció, la seva activitat professional, les competències més valorades i sobre les oportunitats professionals que poden oferir en l’actualitat o en un futur (nacionals i internacionals) : ofertes d’ocupació, postgraus, pràctiques curriculars, extracurriculars, voluntaris o formació de postgrau o en competències digitals.

Per una altra part, experts i entrenadors de comunicació i desenvolupament professional com Víctor Küppers, Carmen Máñez, Joquin Danvila, Eva Luque, Celia Hil, Inés Monés, Carlos Bella, entre altres, oferiran conferències sobre actitud, soft skills, desenvolupament personal, competències, fortaleses personals, marca personal, gestió d’estrés, motivació, comunicació i valors.

Otras intervenciones serán impartidas por consultores del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) y la Comunidad de Madrid, y estarán focalizas en dar claves a los jóvenes sobre nuevas estrategias de búsqueda de empleo, nuevas profesiones, red Eures, la nueva realidad digital, orientación laboral, marca personal, empreneduría, preparació del currículum eficaç, millorar el perfil a LinkedIn i altres portals, potenciar el Networking, preparar els entrevistes de selecció o un elevator pitch, entre altres.

Per una altra part, es pondrà en debat noves formes de potenciar l'Employer Branding de les companyies, cómo implementar estrategias de atracción de talento junior, la importancia del salario emocional, cómo incorporar la gamificación para un proceso de selección más eficaz, dinámico y atractivo y sobre la medición de clima laboral, clave del éxito y sostenibilidad de la compañía.

La participació en JOBMadrid és gratuïta. Els candidats hauran de registrar-se prèviament a través del següent enllaç: www.jobmadrid.com . Una vegada registrats, els candidats podran accedir a informació exclusiva, aplicar les ofertes ja publicades de les empreses participants i a totes les conferències per obtenir l'enllaç d'invitació.

A més, i amb vocació d’oferir l’oportunitat a les companyies participants per atraure al millor talent junior, Talent Point Consultoria de RRHH (www.talentpointhr.com), fundadora de JOBMadrid i experts en Rercruitment, Selecció i Talent Management de perfils Universitaris, titulats i CFGS, avança la seva agenda'21 i celebrarà durant el proper any diverses JOBFairs per atraure al millor talent junior. Aquests congresos estaran focalitzats en diversos fons i objectius respectivament com: Programes de postgrau (març'21), FP i CFGS (mayo'21), també dirigits a empreses tecnològiques i startups (julio'21), JOBarcelona IX (octubre'21) i JOBMadrid V (desembre'21).

Durant l’any les empreses poden trobar als millors candidats a www.jobinplanet.com, plataforma especialitzada en el target junior, que lidera Talent Point i on els candidats poden registrar-se gratuïtament i rebre notificacions de nous processos de selecció d’empreses líders al seu sector .

Artículo anterior

Navisyo: un nuevo ecosistema financiero global que conecta a los propietarios de embarcaciones con los nuevos viajeros

Artículo siguiente

Allianz Partners se une al Banco de Alimentos de Madrid en la ´Operación Kilo´ para la recogida de comida

Entradas relacionadas