Infocopy apuesta por la automatización de procesos como pilar básico para el futuro de los negocios


Infocopy, distribuidor oficial de Kyocera Document Solutions, líder de solucions d’impressió, sistemes de gestió de documents i consultoria de processos de negoci, ajuda a les empreses per optimitzar els seus temps i, per tant la productivitat del negoci, gràcies a l’automatització de processos amb una amplia gamma de hardwares y softwares que s’adapten a les necessitats de cada companyia.

En una empresa, hi ha múltiples departaments i cada un d’ells té les seves propietats tareas i característiques però s’estima que el 50% de les activitats que es realitzen actualment estaran automatitzades el 2055, encara que alguns estudis parlen fins i tot de que estiguin per l’any 2025 . Esto evidencia que la tecnología se concentrará cada vez más y de forma imparable en las empresas y que la que no adapte sus procesos internos perderá competitividad en el mercado y estará abocada al cierre.

La tecnologia permet reduir costos agilitzant les tareas del dia a un dia que requereix molt temps per als treballadors que es centren en el que realment és productiu per a l’empresa. Això permet, per exemple, que els experts en finances es dediquin a l’anàlisi dels riscos, eliminant les seves funcions tareas administratives repetitives; que el departament de compres no tingui que gestionar una gran quantitat de papeleo per contactar amb els proveïdors o que el departament de ventes pugui reduir el seu cicle en el procés de venda per a que aquest mar sigui més ràpid.

Sin embargo, la automatización de procesos no solo permite trabajar de forma más ágil sino también de modo más inteligente. Això és així perquè es produeixen menys errors, evitant retrasos i alliberant als treballadors de tareas rutinàries per a què puguen centrar-se en les que realment aporten un major valor afegit als seus productes o serveis.

En definitiva, es pot dir que l’automatització de processos augmenta el valor de l’empresa accelerant els serveis, simplificant la logística, donant al departament de ventes una ventaja competitiva clara, minimitzant errors administratius o augmentant l’eficàcia en els processos d’adquisició.

Diego Laurenti, Gerente de Infocopy, afirmava que “ens hem convertit en un altre valiós per a tot tipus de negocis, permetent millorar el servei que oferim als seus clients i augmentant el seu valor afegit, tan important en aquests temps poes és un dels factors claves que permet posicionar-se per delant de la competència. Som conscients de que cada departament té els seus propis objectius i tareas determinades i, per això, implementarem solucions a mesura que permetran automatitzar les tareas més repetitives de cada un d’ells ”.

Artículo anterior

Fun & Serious Game Festival entrega los premios Titanium y valora su X edición como un éxito

Artículo siguiente

Éxito de la campaña "Héroes Anónimos" de Embutidos España

Entradas relacionadas