Implika lanza un innovador campus virtual que facilita la inserción laboral


El nou Sistema de Gestió d’Aprenentatge (LMS per les seves sigles en anglès) ofereix a l’estudiant una eficient experiència 100% digital y transforma Implika en un centre Ed-tech que emplea les eines tecnològiques per millorar l’aprenentatge.

Implika lleva años siendo pionera de la formación online en FP y Cursos Profesionales. “Tenim una amplísima oferta de 183 cursos entre FP, Cursos Professionals i Certificats de Professionalitat. La educació a distància d’Implika permet a l’alumnat estudiar al seu ritme, des de qualsevol lloc i acordant l’avanç del seu progrés amb un tutor personal. El Campus Virtual que voldríem utilitzar fins ara tenia una valoració de 9 punts sobre 10 segons el nostre alumnat, però hem volgut donar un pas més per optimitzar encara més l’empleabilitat que oferim les nostres formacions. Per a nosaltres la millora continua essencial ”, explica Zigor Maritxalar, experto en empleo y director de Implika.

Per el moment el nou Campus Virtual s’estrena amb les 30 formacions de FP que tenen un major nombre de matriculacions en Implicació. Les principals filles:

1- Tècnic en Cuidats Auxiliars d’Enfermeria.

2- Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns interactius.

3- Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Redes.

4- Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.

5- Tècnic Superior en Administració i Finances.

Un tutor personalitzat
La primera vegada que l’alumnat entra al campus el sistema li ofereix un tour de usuari para que pueda conocer todas las funcionalidades. A més, en tot moment compte amb suport tècnic y de sol·licituds.

“A més dels temes relacionats específicament amb la temàtica del curs en qüestió, en Implica no perdem mai de vista amb l’objectiu final: tenir èxit al mercat de treball y por ello, además de dar acceso directo a nuestra Agencia de Colocación Oficial autorizada por el SEPE, hemos incluido también nuevos módulos prácticos que preparan al alumno para destacarse frente a otros posibles candidatos en un proceso de selección laboral ”explica Maritxalar.

Es tracta de mòduls especialitzats en potenciar les habilitats transversals a l’educació, elaborats sota les exigències del marc europeu per a l’agenda 2030. Alguns d’aquests mòduls són: Habilitats Digitals, potenciar les Soft Skills, cursos complets d’idiomes, Orientació Laboral, etc.

Des del propi campus cada alumne tindrà un contacte directe amb el equip experimentat en col·locació amb el que treballaran diferents necessitats, des de dissenyar un currículum atractiu fins a preparar una entrevista de treball.

El nou campus virtual introdueix l’ONU sistema de gamificació mitjançant insígnies Level Up que transforma l’aprenentatge en un joc i incentiva l’avanç del alumne al llarg del curs.

100% adaptat al telèfon intel·ligent
El nou campus virtual d’Implicació utilitza el format RISE, la tecnologia nº1 al campus que ofereix màxima adaptabilitat en tauletes i telèfons intel·ligents. Pesa molt poc i la seva càrrega és molt àgil en qualsevol dispositiu.

La apertura de módulos es automática, sin esperas.

12 centres físics i una potent seu virtual
A totes les ventalles del nou campus virtual Implicar suma la força del seu vermell de centres distribuïts per tota Espanya: “Siempre que el consideri necessari, l’alumnat pot acudir en persona al seu centre d’Implicació més cercano per resoldre dubtes concretes o reforçar matèries de estudi. Para ello cuentan con centros a Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Alacant, Sant Sebastià, Màlaga, Múrcia, Pamplona, ​​Sevilla, Valladolid, València i Saragossa ”, explica Maritxalar.

www.implika.es

Artículo anterior

Algunos consejos para aumentar las ventas en Crowd1

Artículo siguiente

DXC Technology: El enemigo en casa: los ataques de insiders han crecido un 31% en los últimos tres años

Entradas relacionadas