FranquiciasHoy, portal del grupo Tormo Franquicias, lanza la primera Guía para el Franquiciado


El portal especialitzat FranquiciasHoy a través de la seva revista en línia Espacio Franquicia, desarrolla per primera vegada per al sector de la franquícia la Guia per al Franquiciado “Todo lo que necesitas saber para emprender en franquicia”. Una guia que està a prop de convertir-se en la referència principal per a tots aquells emprenedors interessats en formar part del sistema de franquícia que vulgui conèixer els requisits, passos a donar i informació rellevant sobre la franquícia que les sirva d’utilització per prendre la seva decisió final.

La Guia recull la informació més rellevant que ha de conèixer l’emprenedor interessat per obrir una franquícia
La Guía para el Franquiciado es estructura en 3 bloques de contenido principal:

Conocer la Franquicia: qué es una franquicia, razones para ser franquiciado, los sectores o las características de una franquicia son algunos de los puntos que se podrán encontrar en este bloquejo.

Emprender en una Franquicia: En aquest bloqueig del futur emprenedor podrá realitzar un test para saber si realmente está en condiciones de abrir una franquicia, coneixerá los aspectos principales del contrato de franquicia o qué se debe preguntar tanto al franquiciado y al franquiciador, entre otros aspectos fundamentales.

El Projecte: En aquest bloqueig, l’emprenedor podrà conèixer com fer el seu pla de negoci i com configurar el seu projecte, així com les opcions de finançament.

Per últim, el lector pot trobar diferents Llista de comprovació que el guiarà en tot el procés i un llistat de definicions sobre multitud de conceptes que ha de conèixer relacionats amb el sistema de franquícia, inclosos en l’apartat final de Glosario de Términos.

En términos generales, el objetivo de esta Guía es que el futuro franquiciado pueda dar resposta a la majoria de qüestions que se li planten quan valora la possibilitat d’obrir una franquícia. A lo largo del documento encontrará toda la información que necesita y necesitará en un futuro, los pasos que deben seguir, dónde se debe buscar la información, a dónde ha de acudir en caso de dudas, los diferentes sectores que componen la franquicia, qui interviene en el procés de la seva obertura, com elegir la franquícia més adequada, fins i tot un pla de negoci entre altres punts clau fonamentals per muntar una franquícia.

En sus 64 páginas esta Guia per al Franquiciado “Todo lo que necesitas saber para emprender en franquicia” aporta la més amplia informació disponible avui en dia.

Si es valora la possibilitat d’iniciar un futur emprendiment en franquícia i es qui informarà amb els millors professionals, no es pot descarregar la Guia per al Franquiciado fent clic aquí o trucant a l’equip de consultors de Tormo Franquicias en el telèfon 911 592 558.

Artículo anterior

Haier Day, el primer evento digital de Haier deja buenas sensaciones

Artículo siguiente

Buzones inteligentes para comunidad de propietarios

Entradas relacionadas