Edificio Cuzco IV expone cinco alternativas a las tradicionales cenas de Navidad de empresa


Las cenas de Navidad de empresa se han convertido en una tradición muy extendida dentro del llamado salario emocional de los empleados, junt amb la festa de Nadal. Una tradició que ha posat en jaque la pandèmia i la situació actual de rebrotes i restriccions en les diferents comunitats autònomes. Aquest any, les companyies tindran que tirar d’imaginació i posar-se en marxa alternativa a aquestes cenes. Edifici Cuzco IV proposa 5 activitats per motivar als treballadors durant les navitats en la nova normalitat.

Cena virtual a través de videoconferència
En els darrers mesos, els treballadors s’han acostumat ràpidament al teletrabajo i a l’ús d’eines de videoconferència. ¿Per què no fer la cena de Nadal d’empresa de forma telemàtica per videoconferència? Hi ha plataformes que permeten connectar-se fins a 100 persones. És molt senzill: l’empresa únicament tendrà que manar a les seves cases el menú i citar als empleats a una hora per gaudir-ne tots junts davant l’ordinador. Que este any sea en remoto, no quita que pueda ser una cena temática y mandar algo de atrezzo navideño junto con el menú.

Aquest any la festa de Nadal és més important que mai
La cesta o el lote navideño sigue siendo un regalo esperado por muchos empleados y los hace sentir especiales y valorados. Es tracta d’un regal que pot compartir amb la seva família i se senten satisfets de formar part de l’empresa. Regalar una cesta als treballadors o tenir un detall amb ells per Nadal ajuda a mantenir la relació amb els empleats i augmentar la seva motivació. I aquest any serà més important que cap altre. Per suplir l'ausència de cena de Nadal de l'empresa, les empreses poden completar la festa d'aquest any amb algun altre regal o incentiu per als empleats. En aquest sentit, Edifici Cuzco IV posa a disposició de les empreses tarjetes regal per a empreses: des de sessions de fisioteràpia, fins a un menú saludable a la seva cafeteria Do Eat.

Los 6 empleados elegidos de la Navidad
En moltes comunitats autònomes el nombre de persones permeses en les reunions està limitat a 6 persones. Una alternativa a la cena de Nadal d’aquest any és organitzar una dinàmica de gamificació per premiar als 6 millors empleats de la companyia amb una cena. Una acció que hauria d’estar acompanyada a més amb alguna altra iniciativa per al resta d’empleats.

El verano son las nuevas Navidades
¿Y si se pasa las Navidad al verano del año que viene? Muchas empreses es troben plantant retrasar aquest any el tradicional cena de Nadal i celebrar l’encontre quan la situació el permeti. Se tracta de cambiar el jersey navideño y los cuernos de reno por los pantalones cortos y las gafas de sol. En definitiva, es tracta de celebrar l’encontre quan es pot fer amb total seguretat.

Aquest any: la cena va per als que més ho necessiten
La Navidad és una època idònia per a ser solidaris i dur a terme accions de RSC en aquells col·lectius més desfavorits. Muchos empelados se sentirán muy agradecidos si el dinero de la cena de Navidad de este año se destinará a proporcionar una cena a personas que realmente lo necesitan. Per a ell, és tan fàcil com posar-se en contacte amb una ONG o comedor social i acordar una donació de part de tots els empleats de la companyia.

Artículo anterior

¿Dónde puedes aprender artes marciales en Vallcarca?

Artículo siguiente

Cómo aprender a gestionar las emociones

Entradas relacionadas