Don Felipe VI: “España es un destino muy atractivo para los nómadas digitales”


SM el Rey Don Felipe VI ha estat l’encarregat d’inaugurar, aquesta demà, una nova edició de South Summit, l’encontre de startups referents en l’ecosistema emprenedor. Su Majestad ha destacat el valor d’Espanya com a destinació per a startups i emprenedors de tot el món, ponient en valor el “Atractivo de nuestro país para nómadas digitales y numerosos profesionales que trabajan en el sector de forma remota”.

Don Felipe VI també ha destacat les “magnífiques infraestructures tecnològiques, el ràpid desplaçament del 5G i la gran proliferació de centres de dades de gran capacitat” a Espanya. Pero, especialment, “La mentalitat oberta al canvi que caracteritza a la nostra societat y que se articula en una amplísima red de centros de formación, parques tecnológicos, incubadoras y aceleradoras ”.

En aquest sentit, el seu Majestat ha volgut donar les gràcies a tots els emprenedors reunits en # SouthSummit21 “perquè contribueix a fer una societat millor ja que Espanya avui en dia un país innovador”.

Cimera Sud 2021 impulsat per IE University, en col·laboració amb la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, ha estat co-organitzat per el Ajuntament de Madrid i compte amb socis com BBVA, Telefónica, Endesa y BInici de Banc Sabadell.

No ha faltat tampoc la presència institucional del Govern d’Espanya i de la Comunitat de Madrid, representats per la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, y José Luis Martínez-Almeida, Alcalde de Madrid, qui ha rebut a SM el Rei en aquest acte.

Durant la inauguració, María Benjumea, fundadora de Spain Startup-South Summit, ha apuntat que “no solament l’emprendiment és clau per al desenvolupament econòmic, apostar pel planeta és igual de determinant per a tots. Si hi ha una comunitat que pot aconseguir tots dos objectius, és la comunitat de les startups, dels emprenedors, dels innovadors ”.

A la inauguració també han estat presents: Diego del Alcázar, fundador de IE University; Salvador Estevan, Director General de Digitalització i Intel·ligència Artificial; Francisco Polo, Alto Comisionado para España Nación Emprendedora; Javier Fernández-Lasquetty, Conseller d’Economia de la Comunitat de Madrid; Begoña Villacís, Vicealcaldesa de Madrid; Eduardo Leite, Governador de Rio Grande Do Sul (Brasil); Sebastião Melo, Prefeito de Porto Alegre (Brasil); Antonio Garamendi, President de CEOE; José Luis Bonet, President de la Cámaras de España; Carlos Torres Vila, President de BBVA; José María Álvarez-Pallete, President de Telefónica, y Carlos Ventura, Director General i Director de Banca d’Empreses i Xarxa, Banc Sabadell.

Durante esta primera mañana de # SouthSummit21 han tingut lloc dos interessants xarxes. La primera de les ha estat protagonitzada per Robin Chase, fundadora de la companyia de carsharing Zipcar, una de les primeres companyies de l’economia col·laborativa del món, qui ha exposat com es pot crear un món en el que sí que quiera viure, destacant que “cada un de nosaltres compte amb una educació i una experiència personal per fer d’aquest món un lloc millor. Cal accelerar el procés d’evolució cap a la sostenibilitat, sense arribar a una revolució ”.

Tras esto, se ha celebrado uno de los primeros paneles de esta edición en el que han participat aquellas startups que han canviat el paradigma a Espanya. Moderat per Sergio Martín, periodista de TVE, en ell han participat: Carlota Pi, Cofundador i president executiu de HolaLuz; Esteban Granero, CEO d’Olocip; Ana Maiques, CEO de Neuroelectrics, y Cristóbal Viedma, Fundador i CEO de LingoKids. Tots ells han parlat sobre la importància de la sostenibilitat a l’hora de crear nous projectes empresarials, destacant la importància de “arribar a un compromís veritable i honrat amb la sostenibilitat per a tots nosaltres i per a les generacions futures”.

Artículo anterior

Mejorar Instagram para empresa ya es posible gracias a los servicios que ofrece la consultoría Alex1Kenobi

Artículo siguiente

Losma Studio explica cómo mantener las ventanas de madera intactas con el paso del tiempo

Entradas relacionadas