Desa Aplicaciones, el nuevo servicio de control de plagas en Valencia


La empresa especialitzada en el control de plagues ha obert una nova sucursal a València, fruit de l’augment de la demanda de serveis de desinfecció a la província. Desa Aplicacions ha creat, també un pla integral de plagues tant per a empreses com a particulars.

En una època com la que està vivint, es fa evident la necessitat d’igiene i desinfecció, amb l’objectiu de garantir hogares i zones de treball neteja i lliures d’agents infecciosos o perjudicials per a la salut.

Muchas son las personas que hoy en día temen acudir físicamente a trabajar o incluso reunirse con amigos por miedo de contagiarse del COVID-19. Un així, això no és l'únic que ha de temer, sinó que hi ha molts més agents infecciosos, com a rates u altres plagues, que resulten perjudicials per a la salut i que estan més presents del que la gent cree.

Per ello, Desa Aplicacions ha decidit ampliar el seu servei de control de plagues i obrir una nova delegació a València, amb l’objectiu de satisfer l’augment de la demanda d’aquest tipus de serveis a la zona i, a la vegada, brindar un servei de proximitat i un tracte més cercà.

Un pla integral a una mesura de cada necessitat
Debido a la reputación que ha generado Desa Aplicacions, moltes son les empreses i particulars que sol·liciten els seus serveis en els temps que corren. És per aquest motiu, que l’empresa de desinfecció ha elaborat un pla integral per poder oferir la solució més adequada per a cada cas, el qual compte amb 6 passos:

  1. Inspecció i avaluació de la instal·lació.
  2. Identificació de la plaga, valoració del nivell d’infestació i anàlisi de l’origen i els hàbits.
  3. Definició de l’estratègia de control i programació d’un calendari d’actuació.
  4. Prestació del servei i solució del problema.
  5. Elaboració de registres i informes.
  6. Avaluació dels resultats i valoració de possibles modificacions en el programa d’actuacions.

“Nuestra diferencia respecto a otras empresas es la alta calidad de los productos (registrados por el Ministerio de Sanidad) aplicats en els nostres tractaments. No per ello afecta al preu dels tractaments ”.

Amb aquest pla, Desa Aplicacions pretenen donar un servei especialitzat i exhaustiu, amb l’objectiu d’erradicar les plagas, que irrumpen en oficines i hogares, amb els seus serveis de desratització, desinsectació y desinfecció.

Una metodologia de 3 etapes
Desa Aplicacions es considera important el treball conjunt amb el client, i per un sigle un mètode de 3 passos en cada un dels seus treballs:

  1. En cooperació amb el client adapta totes les mesures físiques correctores preventives que siguin necessàries i implanti o millorem un programa de desenvolupament de comportaments i hàbits saludables i de limpieza.
  2. Complementen les actuacions anteriors amb el mètode de control actiu més adequat: Mètode físic-mecànic – Mètode físic-químic – Mètode biològic
  3. Com a última opció es repeteix al mètode químic, mitjançant l'aplicació controlada de biocides en zones concretes i com a mesura de selecció.

Acerca de Desa Aplicacions
En Desa Aplicacions son especialistes en el control de les plagues urbanes, les que es desenvolupen en entorns humans i provoquen malestar quan no hi hagi problemes de salut.

El seu personal reúne l’experiència i el coneixement tècnic suficient per abordar amb garantia d’èxit el control de qualsevol tipus de plaga respetant a la seva vegada la salut de les persones.

Accediu a la pàgina web www.desaaplicaciones.com

Artículo anterior

Buzones inteligentes para comunidad de propietarios

Artículo siguiente

La fibra óptica y el wifi: elementos indispensables para el teletrabajo, por Grupo Emopa

Entradas relacionadas