De botellas de plástico a sillas profesionales para teletrabajar


Actiu llançar una proposta Home Office que a més de ser saludable i facilitar l’activitat professional és sostenible. El comú denominador és la reciclabilitat, i presenta solucions d’equipament amb components reciclats i reciclables, entre ells el teixit Felicity, desenvolupat per la firma Gabriel, realitzat a partir de plàstic reciclat: 7 botelles d'aigua de 2 litres permeten fabricar 1 metro quadrat de teixit de polièster reciclat post-consumidor.

Nova vida per al plàstic reciclat que millora el planeta.
Tras el seu ús, les botelles reciclades i certificades d'acord amb l'estàndard global de reciclatge es recogen i es limiten abans de transformar el plàstic en grànuls i refundar-se en xips. Con estos chips se crean unos hilos crudos, que es transformen en teixit. Éste se lava, se tiñe, se seca y se ajusta al ancho correcto en un configurador de calor y, tras superar un exhaustivo control de calidad, está listo para tapizar silos, sillones, elementos de mobiliario o paredes. El resultat és un polièster reciclat que preserva la seva resistència i durabilitat, requerint menys energia i reduint les emissions de CO2 durant la seva producció.

Actiu incorpora aquest teixit en la seva oferta de solucions professionals per a espais de treball de tot el món i ara també al teletrabajo.

Un Home Office sostenible i mediterráneo
Actuar ha desenvolupat una guia per dissenyar i equipar els espais de treball en la llar, adaptant-los als estils decoratius que son tendència i afavoreixen la connectivitat, concentració i salut. Entre ells es troba l'estil mediterrani, amb una combinació de colors on el blanc es contrarresta amb tocs de colors vibrants com el blau i el groc, capaces de traslladar la frescura del mar i la calidesa del sol a través de meses i aparadors quins components. son més de 71% reciclats i 100% reciclables, y sillas semioperativas y operativas con tapizado Felicity que permeten connectar-se el respecte medioambiental amb el mar mediterrani, a la vegada que proporcionen màxima ergonomia.

Materials
L’estil mediterrani utilitza materials amb acabats puros i frescos com la fusta o el vidre que proporcionen lluminositat. Aquests materials es combinen amb suels oscurs de terracota, azulejo o ceràmica, tradicionals de la cuenca mediterrània, que crean una sensació inconfundible d’estar a prop del mar. Los tejidos que predominan están muy vinculados a la naturaleza ya sea por su carácter natural como el lin o porque buscan conservarla, como el tejido Felicity fabricat amb plàstic reciclat, dándole un nuevo uso y evitando que acabe en el fondo marino.

Decoració
En els detalls decoratius no poden faltar elements artesanals fets en barro, mimbre o vidrio. Vegetació com hierbas secas y flores frescas afegit textura a los espacios, que se completan con textiles y elementos decorativos en tonos azulados, clave para lograr esa combinación mágica de la calidez del sol y la frescura del Mediterráneo.

Un projecte sostenible d'economia circular
Dissenyar productes eficients sota una filosofia productiva sostenible, l’ocupació de les matèries respetuoses i l’optimització màxima dels processos productius estan detrás d’aquesta proposta d’Actiu per a espais de treball de tot el món, inclòs ara també el seu habitatge a través d’Actiu.store.

Artículo anterior

¿Por qué mi perro es agresivo? Adiestrar perro conflictivo

Artículo siguiente

CertiBox y SAGE se unen para dar soporte a asesorías y despachos profesionales con la Administración Pública

Entradas relacionadas