Daniel Conesa, nuevo director de Spring Professional en Levante, Andalucía y Extremadura


Daniel Conesa va acudir de ser nombrat director de Spring Professional, la consultora especialitzada en la selecció de mandats intermedis i directius del Grup Adecco, a les oficines de Llevant, Andalusia i Extremadura.

Daniel, de 38 anys i natural de Cartagena, és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Múrcia. Hasta ahora ha estat director de la firma de consultoria a la Regió de Múrcia, zona que compaginarà amb les noves direccions territorials.

Vinculada tota la seva trayectoria professional a l’àmbit comercial, Daniel posa experiència en els sectors immobiliari, comunicació, hostaler, i de Recursos Humans. El 2008 es va incorporar com a director a Adecco Cartagena, sentint responsable de les línies de Treball Temporal, Selecció i Formació, amb excel·lents resultats.

Daniel, va portar més d’una decada treballant per al Grup Adecco, aportant un ampli coneixement del teixit empresarial de la seva regió. La seva missió ara segueix ajudant a les empreses a trobar el millor talent per a les seves organitzacions amb la màxima cerca.

Des d’ara, Daniel, liderarà la consultoria de selecció de perfils directius del Grup Adecco, Spring Professional, a la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Andalusia i Extremadura, amb el fin de consolidar i expandir el negoci de la consultora, amb presència en més de 23 països.

Sobre Spring Professional
Professional de primavera
és la firma especialitzada en la cerca, selecció i avaluació d’executius, mandats mitjans i directius del Grup Adecco a nivell internacional. Amb oficines repartides en 23 països i un equip de més de 1.000 consultors.

A Espanya, Spring Professional té presència a la Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó, Andalusia, Extremadura, Galícia, el País Basc, la Comunitat Valenciana, Castella i Lleó i a la Regió de Múrcia. Visites a www.springsapin.com i al blog https://blogcandidatos.springspain.com/

Artículo anterior

Jorge Ruano, exsocio de PwC, se incorpora a RSM Spain como socio de auditoría

Artículo siguiente

pfsGROUP adquiere Waavi para mejorar sus capacidades de innovación y de creación de negocios digitales

Entradas relacionadas