Constantino Bonaduce: Anuncia rondas de negocios del Parque Industrial Aerocentro con empresas europeas


Amb un arraigo familiar de més de 70 anys al país i després de 25 anys d’operacions a Veneçuela, Aerocentro Parque Industrial es consolida com el centre d’emmagatzematge, operacions, logística i distribució més important del país, raó per la qual, el seu president , Constantino Bonaduce anuncia la realització de rondes de negocis amb importants empreses europees, principalment d’Espanya i Itàlia, amb qui s’inicia un procés de negociació amb mires a expandir-se i desenvolupar les activitats productives i comercials d’aquestes empreses, recolzant-se en la versatilitat de les instal·lacions i en la potencialitat de l’enclavament geogràfic on està assentat, per cubrir les necessitats logístiques que requereixen les empreses amb interès en iniciar operacions a l’estat Anzoàtegui de Veneçuela, important pel seu potencial petroler, gasferent i industrial.

D’acord a la informació presentada, Els directius d’Aerocentro, estan adelantant negociacions amb dos de les més importants empreses de transport, logística i maneig de càrrega àrea i marítima, de paquets i encomanacions del món, que han mostrat el seu interès en aprofitar comercialment les ventasses corporatives i facilitats d’accés i logística que Aerocentro Parque Industrial té una disposició per executar qualsevol projecte d’aquesta magnitud. Agrega que la ubicació estratègica del complex, a l’autopista principal que condueix de Barcelona a Caracas, en les adiacències de l’aeroport internacional José Antonio Anzoátegui, es converteix en l’opció obligada a ser considerada pels empresaris que requereixen solucions d’espai, emmagatzematge i distribució de bienes y servicios. Que estan exponent per donar-se a conèixer durant les rondes de negocis que seguiran desenvolupant, d’acord a les projeccions de Constantino Bonaduce.

El parc industrial, que compte amb 170 galpones, amb accés per operar les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. També disposa d’un eficient sistema de vigilància i mesures de seguretat, amb espai per al transport de vehicles pesats, per garantir una completa mobilitat interna i accés extern a les instal·lacions del complex. Cada galpó té dissenys que compleixen els més estrictes estàndards de la construcció internacional, el que fa més atractiva la inversió extranjera en l’estat Anzoátegui.

Ja son més de 70 empreses que fins ara han confiat a Aerocentro Parque Industrial com a altre en el desenvolupament de les seves activitats econòmiques i productives. Diversos negocis com a farmacèutiques, marmoleries, distribuïdors de cauchos, plantes de plàstics i altres similars, ja tenen operacions en les instal·lacions, a les que incorporaran un modern Hipermercat que està proper a ser inaugurat. Tots ells son la mostra fidedigna del potencial tipus d’activitats i inversions que poden ser desenvolupades en aquest complex.

Aerocentro Parque Industrial se ha convertido en el lugar de almacenaje, logística, distribución y operaciones más grande de Venezuela, amb elevats estàndards de vigilància i seguretat per garantir la tranquil·litat requerida per qualsevol inversor. Atribuïts seran que constitueixen un important incentiu per a qualsevol companyia, nacional o internacional, que busqui espais moderns i segurs adaptats per satisfer les necessitats d’empreses de divers espectre.

Artículo anterior

El Te-Drena Forte de Comdiet es el aliado natural para limpiar el hígado y el riñón

Artículo siguiente

Brasayleña impulsa diferentes convenios para la inserción de personas desfavorecidas

Entradas relacionadas