CertiBox y SAGE se unen para dar soporte a asesorías y despachos profesionales con la Administración Pública


CertiBox és una solució al Nube que permet assessoraments i despatxos professionals la emissió i gestió de Certificats Digitals i la vigilància de les Notificacions Electròniques de la seva cartera de clients en més de 10.000 AA.PP. y, a partir d’ara, estarà inclòs en la cartera de serveis de programari de gestió de la companyia SAGE.

A pesar de que les comunicacions entre autònoms, pimes i grans empreses amb l’Administració pública ha de realitzar obligatòriament de forma telemàtica des de 2010, la irrupció de la Covid-19 ha accelerat aquest procés. Així, en 2020 es han multiplicat els tràmits administratius que el col·lectiu de professionals ha de gestionar en nombre dels seus clients.

El teletrabajo i la deslocalització de l’oficina física han fet que les tecnologies Cloud adquireixen un gran pes en els darrers mesos i tot s’apunta al que aquest tipus de solucions s’instal·laran de forma definitiva, que contribueixen enormement a optimitzar els processos de gestió. És el cas de CertiBox, una solució al Nube que permet un accés el 24/7/365, des de qualsevol dispositiu, als Certificats Digitals de la cartera de clients d’Assessories i Despatxos professionals.

"Gràcies a l’acord amb SAGE, una gran majoria d’assessories i despatxos professionals al poder adaptar-se de forma immediata per establir d’un mode molt més segur, garantit i eficaç, la relació dels seus clients amb l’Administració electrònica ”, afirma Daniel Camiroaga, director comercial de CertiBox. “Gracies to acord with SAGE, CertiBox estará al alcance de miles of assessories and despachos professionals”, conclou Camiroaga.

“L’acord amb CertiBox, la primera empresa europea especialitzada en el servei de vigilància i gestió de notificacions electròniques, permet permetre tancar el cercle de la digitalització dels nostres despatxos. Ahora i de manera definitiva, amb el servei d’emissió immediata i administració automatitzada de certificats digitals, així com la seva centralització segura en el nube, habilita als nostres despatxos a complir d’un mode més segur, àgil i eficient amb el mandat dels seus clients per realitzar els seus tràmits abans de l'AAPP. ”, aclara Emilio Quiroga, ISVs & Alliance Consultant SAGE.

“És un acord que ens posiciona una vegada més com la solució referent en el sector de despatxos professionals”, apunta Quiroga.

Sobre CertiBox
CertiBox és la solució desenvolupada per DEH Online per Asesories i despatxos professionals que garanteixen l’emissió i renovació dels certificats digitals en un pla de 48 hores i sense desplaçaments, agilitzant al màxim els processos i tràmits entre entitats. A més, permet centralitzar els certificats digitals, treballant de forma segura des de qualsevol dispositiu i lloc.

Sobre DEH Online
Des de la innovació tecnològica, DEH Online pone su foco en el desarrollo de soluciones que aportan valor a la transformación digital de sus Clientes desde hace más de 10 años.

Fundada en 2011 amb capital 100% espanyol, l’empresa opera com a factoria de solucions tecnològiques que facilita la digitalització; identificant noves oportunitats, millorant i ampliant la seva cartera a partir de les demandes del mercat.

La cartera de solucions de DEH Online permet a les empreses implementar tecnologies innovadores per a l’automatització i digitalització dels seus processos, millorant l’eficiència, competitivitat i seguretat en torn a la identitat digital dels seus clients.

DEH Online ha desenvolupat Solucions per a tota la cadena de valor:

CertiBox

LexBox

SignBox

NeoBox

WatioBox

Artículo anterior

De botellas de plástico a sillas profesionales para teletrabajar

Artículo siguiente

Jorge Ruano, exsocio de PwC, se incorpora a RSM Spain como socio de auditoría

Entradas relacionadas