BMI y Women Action Sustainability firman una alianza para impulsar la igualdad y la sostenibilidad


El líder europeu de fabricació i venda de solucions per a cobertes, IMC, ha firmat una aliança amb l’associació sense ànim de lucre, Sostenibilitat de l’acció de les dones; per impulsar la igualtat i diversitat dins del sector de la construcció.

Los objectius d’aquesta aliança son promover el paper de la dona per elevar la sostenibilitat al primer nivell de decisió en totes les àrees, i donar resposta a temes que afectin a aspectes relacionats amb la sostenibilitat.

IMC, continuarà treballant diàriament per a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, siendo un d’ells el desenvolupament de políticas de igualdad de género dentro de la empresa. A su vez, impulsarà la sostenibilitat en totes les seves accions, el que ha de marcar el camí al sector de la construcció en l’aplicació dels fons Next Generation.

En palabras Carlos Hernández Puente, Director General de BMI Group Iberia e Italia: “Aquesta aliança amb Women Action Sustainability no permet donar un pas més cap a la unió dels nostres compromisos més importants: impulsar la sostenibilitat i la igualtat dins del sector de la construcció.”

BMI insiste en la importància d’integrar objectius mediambientals i socials en les decisions que determinen el rumbo de la ciutadania, de les empreses i de les administracions. A su vez, considera que esta aliança és el futur en clau de sostenibilitat.

Sobre el Grup BMI
BMI Group, resultat de la fusió de Braas Monier e Icopal, és l’alcalde fabricant de solucions per a cobertes planes i inclinades a tota Europa. Amb més de 150 centres productius i operacions a Europa, parts d’Asia i Sudàfrica, la companyia reuneix més de 165 anys d’experiència al sector.

Més de 11.000 empleats formen part de BMI Group, a través de marcs com Braas, Monier, Icopal, Bramac, Cobert, Coverland, Klöber, Masterflex, Redland, Schiedel, Siplast, Vedag, Villas, Wierer y Wolfin.

BMI Group va generar ingressos de més de 2 milions d’euros el 2017. El grup té la seva seu a Londres.

Artículo anterior

Evolute Soccer, la plataforma que ayuda a los futbolistas a alcanzar su mejor versión

Artículo siguiente

¿Qué beneficios aporta el filtro de agua de H20 Taps para la alcachofa de ducha?

Entradas relacionadas