Allianz Partners se une al Banco de Alimentos de Madrid en la ´Operación Kilo´ para la recogida de comida


Aquest dijous 10 de desembre, Allianz Partners llança junt amb el Banc d'Aliments de Madrid, la campanya ´Operación Kilo´ que es perllongarà fins al 18 de desembre amb l'objectiu de recaudar fons que denuncien la creixent demanda d'aliments en la Comunitat de Madrid.

Tras la segona ola de Coronavirus, la inseguretat econòmica s’ha incrementat, provocant que la subsistència de moltes famílies depengui en la seva pràctica totalitat dels bancs d’aliments. Entre ells, el Banc d'Aliments de Madrid que tornen per abastir, a través de 540 entitats benèfiques, a prop de 200.000 persones sense recursos, entre ells 33.000 nens i 10.000 lactants.

A través de la següent pàgina web https://www.donar.bamadrid.org/op-kilo/allianz, ambdues organitzacions ofereixen la possibilitat de col·laborar amb una petita donació i elegir així diferents lots d'aliments proposats pel Banc per a totes aquelles personas que lo más lo necesitan estos días.

El procés és molt senzill i busca facilitar l’accés a tots els interessats que volen contribuir, sense necessitat d’acudir a un dels centres comercials o educatius des que es realitzin les recogides físiques d’aliments.

Des del seu Almacén de San Fernando, el Banc d'Aliments de Madrid reparteix diàriament menjar a diferents punts de la Comunitat i amb la seva activitat, només en el que va de l'any, aquesta institució ha superat els 2,2 milions de quilos de menjar repartit, un 20% més que l'any passat.

“Este año, más que nunca, animamos a todos los que puedan contribuir a unirse a esta recogida de alimentos tan necesarios en nuestra Comunidad. Ha estat un any tremendament difícil per a tots, però estem convençuts de que tot el que hem viscut no hem fet també més solidaris i conscients de la realitat que viven centenars de famílies a Madrid. Junts, tenim l’obligació d’assistir i cuidar de qui més necessita, en la mesura de les nostres possibilitats ”, ha afegit Amparo Merino, responsable de prevenció de Riesgos y Bienestar de los empleados de Allianz Partners.

El Banco de Alimentos de Madrid, va rebre el 2012 el Premi Príncep d’Astúries a la Concòrdia i la Medalla de Plata 2009 de la Comunitat de Madrid. Amb la seva col·laboració, Allianz Partners es troba a més de 550 empreses d'alimentació, transport, logística, comunicació, segurs, informàtica, béns i serveis en la lluita per millorar la situació de les persones més desfavorides.

Sobre Allianz Partners

Allianz Partners és una empresa líder en assistència i assegurances de viatge, especialitzada en les àrees de mobilitat personal, llar, benestar i viatge. Les seves solucions combinen l’última tecnologia amb l’excel·lència en el seu servei al client i estan disponibles tant per a ‘partners’ (B2B) com per a clients finals (B2C) a través dels seus canals directes i digitals, sota la marca comercial d’Allianz Assistance.

La seva presència internacional, amb més de 21.000 treballadors en 78 països, juntament amb la seva extensa red de professionals, ´facilita la vida´ a milions de clients cada any, en tot el món.

Per a més informació, per favor visitar: www.allianz-partners.es

Contactes de premsa Allianz Partners España

Beatriz Toribio +34 639 26 92 53 (correu electrònic protegit)

Irene Gallego +34 650 41 02 08 (correu electrònic protegit)

Redes Sociales

Seguir en Facebook @AllianzAssistanceES

Seguir en Twitter @allianzassistES

Seguir a LinkedIn Allianz Partners España

Seguir a Youtube Allianz Partners España

Seguir a Instagram @allianzassistes

Artículo anterior

JOBMadrid'20 – IV Congreso Internacional de empleo y orientación profesional

Artículo siguiente

Vuelve Travel Pop Up by IATI, el evento online que reúne a los mejores youtubers de viajes de España

Entradas relacionadas